dimarts, 27 de maig del 2008

Aniversari a la presó



El proper 6 de juny en Cesc farà 30 anys i si no teninm un feliç atac de veritable democràcia encara estarà a la presó.

Malgrat tot, i per fer-li companyia, felicitem-lo, ah! i poseu-hi el remitent o no li donen les cartes:


Francesc Argemí Anglada

C.P Brians 2 (modul 6)

Apartat de Correus 3000

08760-Martorell Barcelona


diumenge, 11 de maig del 2008

Visita i manifestació

Dissabte al matí vam anar a veure en Cesc les quatre persones que poden entrar a l'únic torn que se'l pot veure setmanalment. Aquest mes el visitem els familiars.
Se'l veia animat i amb ganes d'estudiar i, evidentment, de sortir com més aviat millor de Brians per seguir amb la seva vida de cada dia: VIDA, activitats variades, feina i estudi, amics, companys...
Ja fa uns anys que treballa en excavacions arqueològiques i aquest curs, després de passar la prova de majors de 25 anys, estudia 1r curs d'història a l'autònoma. Professors i companys estan TOTS al seu costat perquè no perdi els estudis i han decidit ajudar-lo al màxim.

A la tarda vam anar, també sota la pluja, a la manifestació de BCN. Érem un munt des de la Universitat a plaça sant Jaume cridant pel seu alliberament. Podrem discutir si érem més o menys, com sempre, però HI ÉREM i se'ns va sentir i veure.

Cada dia hi ha cartes o articles als diaris que en parlen i es solidaritzen amb la injusta situació d'en Cesc x la família, Franki x amics. Avui podem llegir un article relacionat amb la situació i les banderes al diari AVUI: http://paper.avui.cat/article/societat/125954/franki/goes/to/hollywood.html

CESC, t'estimem!!!