divendres, 18 de juliol del 2008

ESTIU i VACANCES

Uiiiii!!! quina mandra que fa escriure quan ja som a l'estiu.
Què podem explicar que no sigui descansar i passar l'estona a l'ordinador???? Ah, sí... que hauríem de posar ordre a TOTES les coses que tinc desordenades i que són moltes i creixent.

El Cesc... ja fa dies que treballa i repassa pels examens. Per cert, hauré de trucar i preguntar si ja els ha fet tots i si ha tret bones notes, com quan era petit i anava a l'escola.

Puc dir que això del tercer grau és un "rotllo"? Potser sí que la gent que ha passat molt de temps a la presó ha de fer una adaptació a la vida LLIURE i autònoma- ja que a la presó et diuen a cada minut què pots fer i què no pots fer- però en Cesc només hi va estar un mes, AFORTUNADAMENT. I ell ja estava emancipat i s'ho muntava sol amb la seva parella i treballava i estudiava i anava amunt i avall i era lliure i FELIÇ.

Les lleis a voltes són ben estranys i els qui les apliquen si fa no fa. Fixeu-vos: a BCN hi ha uns veïns que denuncien que els han posat una casa de p... a l'entresol del bloc. Els veïns ho denuncien repetidament i l'ajuntament com si res. Ara, quan hi posen una super pancarta a la façana el primer que fa és posar-los una multa i després començar a veure què hi poden fer, que si tenen permisos, que... De bojos, vaja.