dilluns, 1 d’octubre del 2007

Comença octubre i la música s'engresca

Ja estem a punt per la tardor i pels bolets i va i torna a pujar la temperatura. Pobres de nosaltres, el nostre cos ja no sap per on va, ni què vindrà ara.

I els bolets? Ens hem comprat un llibre que explica els millors llocs a Catalunya, suposo que deu ser per no anar-hi ja que, a partir d'ara, estaran més plens que mai.



Fa un parell de dies vaig veure als diaris que aquest octubre començava un festival de músiques del món i ho volia anunciar, que innocent que sóc, i ara no troco la informació enlloc. Bé, si algú arriba fins ací, potser podrà investigar-ho. El Google et porta a l'Auditori i allí... res de res! No ho entenc, al diari sortien totes les actuacions per a cada cap de setmana


Mira, a Gencat hi he trobat això:

XII FESTIVAL DE MÚSIQUES DEL MÓN

Dates
Del 30/09/2007 al 28/10/2007

Lloc de celebració
L'Auditori i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)C. de Lepant, 150 i c. de Montalegre, 5, respectivamentBarcelona (Barcelonès)

Venda d'entrades
A les taquilles de l'Auditori i a ServiCaixa (caixers automàtics, tel. 902 332211 i www.servicaixa.com).

Entitat organitzadora
Obra Social de la Fundació "la Caixa", tel. 902 223040. L'Auditori, tel. 93 2479300. Internet: www.auditori.cat/seccions/programacio/llistat_ampliat.aspx?data=&cicle_id=88



Si, sí, si cliqueu l'enllaç us portarà a la programació del festival. Sort!
I si trobés el cartell? Ja seria demanar massa