dilluns, 29 d’octubre del 2007

Per Tots Sants castanyes i...

caragols amb banyes!!! I si pot ser muntanyes de bolets.

Sembla que ja els comencem a trobar per la zona on anem cada any i que no diem a ningú ni en publiquem cap llibre, no fos cas!

Ja fa força fresqueta per aquestes muntanyes del Pirineu d'una i altra banda, sobretot cap al tard. Espero que aquest super pont de Tots Sants ja sigui l'últim de recerca i captura del bolets fugissers i amagadissos i corcats.

No hi ha dret, amb tota la fal·lera que hi posa el Quico ja ens podrien tenir més consideració.

dijous, 25 d’octubre del 2007

Ja torna a ploure

I així creixeran els NOSTRES bolets. Perquè són nostres, no ho dubtéssiu pas.
Aquest cap de setmana tornarem al nostre lloc supersecret a veure si el pi rovelloner ha progressat adequadament i n'ha fet créixer una cistelleta més.
Déu ens hi ajudi, ja que altrament ens sentirem d'allò més decebuts.
Fins aviat.

Prova de publicació a distancia

Bé, massa lluny no érem. Només un pam més enllà. Cada cop estic més admirada amb això dels blocs. És com descobrir la sopa d'all. Hi ha tanta gent a les diferents bitàcoles... és així com es diuen oi???
Ara aniré i miraré si ja s'ha publicat, fins ara.


Get news, entertainment and everything you care about at Live.com. Check it out!

dilluns, 22 d’octubre del 2007

BOLETS, BOLETS

Finalment n'hem trobat uns quants. Després de fer estudis intensius del temps i del terreny hem aconseguit omplir-ne un cistell. No us diré pas a on hem anat, que alguns ja ens han robat el lloc i arriben abans. Ja no et pots fiar de ningú, ni tan sols dels desconeguts.

dilluns, 1 d’octubre del 2007

Comença octubre i la música s'engresca

Ja estem a punt per la tardor i pels bolets i va i torna a pujar la temperatura. Pobres de nosaltres, el nostre cos ja no sap per on va, ni què vindrà ara.

I els bolets? Ens hem comprat un llibre que explica els millors llocs a Catalunya, suposo que deu ser per no anar-hi ja que, a partir d'ara, estaran més plens que mai.



Fa un parell de dies vaig veure als diaris que aquest octubre començava un festival de músiques del món i ho volia anunciar, que innocent que sóc, i ara no troco la informació enlloc. Bé, si algú arriba fins ací, potser podrà investigar-ho. El Google et porta a l'Auditori i allí... res de res! No ho entenc, al diari sortien totes les actuacions per a cada cap de setmana


Mira, a Gencat hi he trobat això:

XII FESTIVAL DE MÚSIQUES DEL MÓN

Dates
Del 30/09/2007 al 28/10/2007

Lloc de celebració
L'Auditori i Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)C. de Lepant, 150 i c. de Montalegre, 5, respectivamentBarcelona (Barcelonès)

Venda d'entrades
A les taquilles de l'Auditori i a ServiCaixa (caixers automàtics, tel. 902 332211 i www.servicaixa.com).

Entitat organitzadora
Obra Social de la Fundació "la Caixa", tel. 902 223040. L'Auditori, tel. 93 2479300. Internet: www.auditori.cat/seccions/programacio/llistat_ampliat.aspx?data=&cicle_id=88



Si, sí, si cliqueu l'enllaç us portarà a la programació del festival. Sort!
I si trobés el cartell? Ja seria demanar massa