diumenge, 15 de març del 2009

JA ARRIBA LA PRIMAVERA

I jo que fa un mes que no escric res de res al meu bloc petitó. Això no pot ser!
Mare de déu senyor, aquest Espanyol no se'n surt. Estic escoltant-veient el partit contra el Mallorca. Pobrets!, no sé pas què faran.
I jo segueixo amb el meu petit ordinador -NETBOOK- al qual he afegit una unitat externa de DVD i així hi puc posar discos i fer backup o restaurar el sistema si li fa falta. Per començar, acabo de fer una còpia dels fitxers que he baixat... (res que no hagi pagat), el NERO-9 que em vaig haver de comprar si volia sentir uns DVD de les TRES BESSONES multilingües. Jo no en sé més i ho vaig haver de comprar ja que amb la versió light del nero-7 deia que no ho podia sentir.
Ara també li podré posar els drivers de la impressora i no anar passant els fitxers amb el pen per a imprimir-los des de l'altre ordinador.

CONSULTA
Hi ha algú en aquest espai internet que sàpiga com i on i quan i què cal fer per a traduir el MYSPACE al català? Jo m'hi trobo millor que al Facebook, on no hi ser fer res. Jo m'hi apunto volant a tenir-ho en català. A Dinamarca ho tenen en danès? I a França en francès? Doncs a CATALUNYA, com a mínim, en català.

NOTÍCIA
Llegiu la revista -enderrock-? Hi ha tants grups que canten en català, sembla impossible que no els treguin ni per la ràdio ni per la tele. Per què ens ho fan això? De qui depèn que ens amaguin la GRAN creativitat del nostre país en el sentit más ampli: de Salses a Guardamar i de Fraga fins a Maó i de tots els qui han vingut i ens estimen i ens respecten i es volen sentir com a casa.
Per què serà que aquells que diuen ""dónde fueres haz lo que vieres"" o "when in rome do as the Romans do"" són els que NO ho fan mai?????? Ni al cap de 50 anys de viure aquí.

1 comentari:

Montserrat Llagostera Vilaró ha dit...

Hola:Veig que t´agrada el footbol.
Avui, estic tot el dia enganxada al ordinador, fent de bloguera.Vaig d´un blog a l´altre
Aci Valencia, m´hen dit que a Barcelona no deixan posar el Canal 9.
Es veritat aquesta mentida?.Perque jo no m´ho crec.
Ja tenia ganes de veure noves entrades en el teu blog.Una abraçada.Montserrat